Καμπερίδης : «Να παρουσιαστούμε συνεπείς για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Καμπερίδης : «Να παρουσιαστούμε συνεπείς για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για το αυριανό ματς του Άρη κόντρα στον Κολοσσό, που θα δώσει στον νικητή «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (13/05, 5 μ. μ., ERTPLAY2) εκτός έδρας τον Κολοσσό H Hotels, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League. Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης μίλησε στο arisbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος με επιτυχία κι έτσι ο αγώνας με τον Κολοσσό θα κρίνει τη θέση στα play offs. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει μια ακόμη μικρή επιβεβαίωση ότι κινείται και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να πετύχουμε το στόχο μας είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η αμυντική προσέγγιση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων αγώνων, ούτως ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την επιθετική λειτουργία του Κολοσσού, ο οποίος παρουσιάζεται πάντα ισχυρός στην έδρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ