Μήτογλου : «Να τελειώσουμε αήττητοι την κανονική περίοδο»

Μήτογλου : «Να τελειώσουμε αήττητοι την κανονική περίοδο»

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού ενόψει πλέι οφ είναι να κλείσει τη σεζόν αήττητος, γι' αυτό και θέλει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο (13/5, 17:00)

Να κλείσουν τη σεζόν αήττητοι επιθυμούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος έθεσε ως μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στο Λάυριο (13/5, 17:00) για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο νεαρός φόργουορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

«Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην οποία η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει αήττητη. Πρόκειται για ένα ρεκόρ ιστορικού χαρακτήρα αλλά όπως όλοι ξέρουμε τα πάντα κρίνονται στα πλέι οφ. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε πολύ να κερδίσουμε στο Λαύριο και να καταφέρουμε να τερματίσουμε χωρίς ήττα στην κανονική περίοδο και θα παλέψουμε γι’ αυτό.

Την Παρασκευή καταφέραμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, δείχνοντας πως ανεβάζουμε στροφές εν όψει της έναρξης της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ στην κίνηση της ομάδας μας να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου μας, Γιώργου Μπαλταδώρου. Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία προσωπικά με έκανε υπερήφανο που είμαι μέλος της. Εύχομαι τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, το Λαύριο, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε πως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο από φιλάθλους που διψούν για θέαμα. Θέλουμε να παίξουμε καλά τόσο για εμάς, όσο και για να ευχαριστήσουμε εκείνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ