Μαυροειδης : «Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ταρακούνησε»

Μαυροειδης : «Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ταρακούνησε»

Οσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο διεθνής σέντερ της Ενωσης.

Ένα καλό «μάθημα» από τον Παναθηναϊκό, πήρε η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή, μετά τη βαριά ήττα με 115-85 την περασμένη Παρασκευή για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Ενόψει της Κυριακάτικης (13/5, 17:00 – COSMOTESPORT 6HD) αναμέτρησης με την Κύμη στο Νίκος Γκάλης, ο Ελληνας σέντερ δίνει το σύνθημα της ανάκαμψης για τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ταρακούνησε μετά την επιτυχία που είχαμε με την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Πρέπει να ξαναβρούμε την συγκέντρωση μας και να εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας αύριο με την Κύμη. Τα πλέι οφ ξεκινούν άμεσα. Θέλει καθαρό μυαλό, να αφήσουμε στην άκρη τα όσα έχουμε κάνει έως τώρα και να εστιάσουμε μόνο στο Πρωτάθλημα.

Μόνο έτσι, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος. Δεν χρειαζόμαστε κανένα έξτρα κίνητρο. Από μόνοι μας θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και όλοι μέσα στην ομάδα πιστεύουμε στις δυνατότητες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ