Ραΐσεβιτς : «Πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να είμαι και πάλι μέλος του Άρη»

Ραΐσεβιτς : «Πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να είμαι και πάλι μέλος του Άρη»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Βετεράνων με τους κίτρινους.

Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς ήταν μεταξύ των πολλών παλαίμαχων παικτών του Άρη, που βρέθηκαν στο Nick Galis Hall για την αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΚΑΕ. Ο πρωταγωνιστής των τελευταίων στιγμών του τελικού του Champions Cup το 2003, που χάρισε το δεύτερο αστέρι στην ομάδα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα παρκέ για λογαριασμό των «κίτρινων» για το πρωτάθλημα Βετεράνων:

«Ήρθαμε να δώσουμε υποστήριξη στη σημερινή εκδήλωση. Ειλικρινά θαυμάζω τους ανθρώπους που δίνουν αίμα και σήμερα ήρθαμε για να βοηθήσουμε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Κάθε άνθρωπος που δίνει αίμα, δίνει βοήθεια σ ανθρώπους σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό σημαίνει ζωή. Μπορούμε να σώσουμε τη ζωή κάποιου, όσο πιο πολλές ζωές μπορούμε, και για αυτό είμαστε ευχαριστημένοι.

Η αίσθηση ότι θα φορέσω τη φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα βετεράνων είναι το κάτι παραπάνω. Το αυτό γήπεδο ξυπνάει πολλές αναμνήσεις. Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να παίξω πάλι, σταμάτησα πριν κάποια χρόνια, αλλά θα έρχομαι σε κάθε παιχνίδι να υποστηρίζω την ομάδα γιατί την αγαπάω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να είμαι και πάλι μέλος της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ