Λεσόρ: «Δεν ήθελα να φύγω από την Παρτίζαν αλλά μου έδωσε κίνητρο ο Παναθηναϊκός – Δεν ξυπνάω και ονειρεύομαι το ΝΒΑ»

Λεσόρ: «Δεν ήθελα να φύγω από την Παρτίζαν αλλά μου έδωσε κίνητρο ο Παναθηναϊκός – Δεν ξυπνάω και ονειρεύομαι το ΝΒΑ»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, για τον τραυματισμό του, την Εθνική Γαλλίας, αλλά και την περίπτωση του ΝΒΑ.

Ο νέος ψηλός του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, μίλησε σε γαλλικό Μέσο για τη νέα του ομάδα και την επιλογή του να αφήσει την Παρτίζαν, για τον τραυματισμό του που είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, για την Εθνική Γαλλίας, αλλά και για την περίπτωση του ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Δεν ήθελα να φύγω από την Παρτίζαν, αλλά μου έδωσε κίνητρο να πάω ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα που θέλει να φτάσει στην κορυφή, αποκτά μεγάλους παίκτες και μου προσφέρει πολύ χρόνο. Επίσης ξέρουμε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν τρελά στην Αθήνα με τους οπαδούς και την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να δω το ΟΑΚΑ να παίρνει… φωτιά, όπως γινόταν στο γήπεδο της Παρτίζαν».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι ένα κλασικό διάστρεμμα, ίσως λίγο πιο σοβαρό. Πηγαίνω καλύτερα λίγο-λίγο, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνω θεραπείες, ήμουν ήδη τραυματίας όταν ενσωματώθηκα στην προετοιμασία.

Είναι εκνευριστικό να πρέπει να παρακολουθείς απέξω τους αγώνες και τις προπονήσεις. Φυσικά και θέλω να παίξω σε μια διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια σχετικά μικρή διοργάνωση σε σχέση με πέρσι, αλλά και οι προθεσμίες είναι μικρές και έτσι είναι πιο δύσκολο. Παρακολουθώ τις αναλύσεις στο βίντεο και κάνω την αποθεραπεία μου».

Για την Εθνική Γαλλίας: «Έχω εξελιχθεί σύμφωνα με τους προπονητές που συνεργάστηκα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου. Έχω μεγαλύτερη υπομονή, διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι, απέκτησα εμπειρία, είμαι πιο ήρεμος… Είναι αρετές που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια».

Για το ΝΒΑ: «Δεν ξυπνάω και ονειρεύομαι να παίξω στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που πήγα στον Παναθηναϊκό. Αν από εκεί θα κάνω το άλμα για το ΝΒΑ, τόσο το καλύτερο, αλλά ο στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος δυνατός συμπαίκτης, να βοηθήσω την ομάδα μου, να μπω στο πλάνο του προπονητή και να καταλάβω τι θέλει από μένα. Θα δούμε τι πόρτες μπορεί να μου ανοίξει. Δεν ξέρω καν ποια ομάδα στο ΝΒΑ έχει τα δικαιώματά μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ