Τακιανός : «Παίξαμε για την αξιοπιστία μας»

Τακιανός : «Παίξαμε για την αξιοπιστία μας»

Ο προπονητής των Τρικάλων ήταν περήφανος επειδή οι παίκτες του τα έδωσαν όλα κόντρα στον Κόροιβο, αν και δεν είχαν ουσιαστικό κίνητρο.

Ο Φώτης Τακιανός ήταν ευχαριστημένος από το ότι οι παίκτες των Τρικάλων, αν και δεν είχαν κανένα ουσιαστικό κίνητρο για να τα δώσουν όλα, αφού η ομάδα ήταν ήδη καταδικασμένη σε υποβιβασμό, έπαιξαν και κέρδισαν τον Κόροιβο, που έπαιζε τη ζωή του. Τίμησαν έτσι πρώτα απ’ όλα τη δική τους αξιοπρέπεια, αλλά και αυτή του συλλόγου, πράγμα που από τον προπονητή τους δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

«Είναι ακόμη ένα παιχνίδι που η ομάδα των Τρικάλων έδειξε ότι παίζει για την αξιοπιστία τη δική της, της λίγκας, αλλά και των ανθρώπων που μας στηρίζουν. Τα δείγματα έχουν δοθεί και σε προηγούμενα παιχνίδια. Αν θυμηθούμε ότι με τον ΠΑΟΚ το ματς έληξε 58-54, ότι ήμασταν κοντά στα ματς με Προμηθέα και Κύμη, θα δείτε ότι υπάρχουν παιχνίδια που τα κυνηγήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να τα κερδίσουμε. Σήμερα τα καταφέραμε, γιατί και οι παίκτες του Κοροίβου είχαν βάρος, γιατί οι παίκτες είχαν την μπάλα στα χέρια τους και κρινόταν η παραμονή. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά», είπε ο προπονητής των Τρικάλων και ευχήθηκε περαστικά στον Αμερικανό του Κοροίβου, Κάρσον, ο οποίος είχε έναν άσχημο τραυματισμό στη διάρκεια του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ