ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Τσέισον Ραντλ που είναι στο στόχαστρο του Άρη

ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Τσέισον Ραντλ που είναι στο στόχαστρο του Άρη

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του πρώην παίκτη του NBA, Τσέισον Ραντλ, όμως στο «παιχνίδι» βρίσκεται και ο Άρης.

Η ΑΕΚ έχει στοχεύσει την περίπτωση του Τσέισον Ραντλ, που το 2018 κατέκτησε την EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει αγωνιστεί και στο NBA.

Ο Χουάν Πλάθα τρέφει φοβερή εκτίμηση για τον 30χρονο και πιστεύει πως θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα της ΑΕΚ στη νέα χρονιά.

Βέβαια, για τον Αμερικανό γκαρντ ενδιαφέρεται και ο Άρης, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης έχει ζητήσει την απόκτησή του από την θεσσαλονική ΚΑΕ και οι δύο «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να «μονομαχήσουν» για τον 30χρονο.

Ο Ραντλ ξεκίνησε την καριέρα του από την τσέχικη Νίμπουργκ τη σεζόν 2015/16, αλλά την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Αμερική για την θυγατρική ομάδα των Νικς, στους Φιλαδέλφεια Σίξερς και έπειτα στους Νικς. Το 2017 επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέκτησε και την EuroLeague, έχοντας 23 παιχνίδια, με 2,6 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα.

Ακολούθησαν οι Κάπιταλ Σίτι Γκο Γκο (θυγατρική Ουίζαρντς), έπειτα Ουάσινγκοτ Ουίζαρντς, Πάιονιρ (Κίνα), Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Οκλαχόμα, Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς, η θυγατρική των Ντένβερ Νάγκετς και τέλος η πορτορικανή Λεόνες Ντε Πονς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ