Μπάρλος : «Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή!»

Μπάρλος : «Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή!»

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Νίκος Μπάρλος.

Ο Νίκος Μπάρλος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του στο μπάσκετ. Ο πολύπειρος φόργουορντ της Κύμης γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram. Τον Ιούλιο ο Μπάρλος θα κλείσει τα 39 του χρόνια και αποφάσισε ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Εύβοιας, τότε ο Πατρινός φόργουορντ θα τελειώσει την αξιόλογη καριέρα του η οποία ξεκίνησε από την Απολλωνιάδα Πατρών. Έπειτα, αγωνίστηκε σε Απόλλωνα της Πάτρας (1998-2005), Ολυμπιακό (2005-2007), ΑΕΚ (2007/08), Άρη (2008-2010), Πανιώνιος (2010-2012 και 2016/17), Μπρέσια (2012/13), Νέα Κηφισιά (2013-2015) και Λαύριο (2015/16).

Ακόμη, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005.

Το μήνυμα του Μπάρλου στο Instagram:

«Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή!

Να κοιτάς την κλεψύδρα και να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος σου τελείωσε.

Να την γυρίζεις ανάποδα και να ξεκινάς να δημιουργείς ξανά από το μηδέν.

Να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες…

Με ουρανό και θάλασσα, γαλάζιες…

Καλύτερες από αυτές που έφτιαξες με την πορεία σου πάνω στα παρκέ!
20 χρόνια μετά αισθάνομαι να είμαι παραπάνω από «γεμάτος». Μετά από μια καταπληκτική χρονιά με την Κύμη, οι αγώνες μας στα play offs θα είναι οι τελευταίοι μου σαν επαγγελματίας αθλητής!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα 20 αυτά χρόνια και που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον εκπρόσωπο μου, τις διοικήσεις σε όλες μου τις ομάδες, τον κόσμο που με τη φωνή του μου έδινε ώθηση και δύναμη στα δύσκολα! Όλοι αυτοί απαρτίζουν τα κομμάτια του παζλ της καρδιάς μου και θέλω να γνωρίζουν ότι πάντοτε έδινα ό,τι είχα, με σεβασμό σε όλους και προπαντός με σεβασμό στο μπάσκετ.

Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε μέχρι τέλος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Όλοι εσείς με κάνατε καλύτερο άνθρωπο! Με μάθατε να μην τα παρατάω πότε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό όπλο στη «φαρέτρα μου» για το αύριο….

Και το αύριο θα είναι κοντά στο μπάσκετ, με μεγάλη όρεξη για όμορφα καινούργια πράγματα!

Μετά τιμής, ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».

Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή! Να κοιτάς την κλεψύδρα και να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος σου τελείωσε. Να την γυρίζεις ανάποδα και να ξεκινάς να δημιουργείς ξανά από το μηδέν. Να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες… Με ουρανό και θάλασσα, γαλάζιες… Καλύτερες από αυτές που έφτιαξες με την πορεία σου πάνω στα παρκέ! 20 χρόνια μετά αισθάνομαι να είμαι παραπάνω από «γεμάτος». Μετά από μια καταπληκτική χρονιά με την Κύμη, οι αγώνες μας στα play offs θα είναι οι τελευταίοι μου σαν επαγγελματίας αθλητής! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα 20 αυτά χρόνια και που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον εκπρόσωπο μου, τις διοικήσεις σε όλες μου τις ομάδες, τον κόσμο που με τη φωνή του μου έδινε ώθηση και δύναμη στα δύσκολα! Όλοι αυτοί απαρτίζουν τα κομμάτια του παζλ της καρδιάς μου και θέλω να γνωρίζουν ότι πάντοτε έδινα ότι είχα,με σεβασμό σε όλους και προπαντός με σεβασμό στο μπάσκετ. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε μέχρι τέλος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι! Όλοι εσείς με κάνατε καλύτερο άνθρωπο! Με μάθατε να μην τα παρατάω πότε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό όπλο στη «φαρέτρα μου» για το αύριο…. και το αύριο θα είναι κοντά στο μπάσκετ, με μεγάλη όρεξη για όμορφα καινούργια πράγματα! Μετά τιμής, ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη keep walking (@barlos_nikos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ