Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς στο μουσείο της ΚΑΕ Άρης (pics)

Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς στο μουσείο της ΚΑΕ Άρης (pics)

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, με το καλάθι του οποίου οι κίτρινοι κατέκτησαν το τρίτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο, είδε από κοντά τα εκθέματα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς υπήρξε ο ήρωας των τελευταίων στιγμών του τελικού Champions Cup στις 4 Μαΐου 2003, καθώς με το καλάθι του ο Άρης κατέκτησε τον τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο και το δεύτερο αστέρι της φανέλας του.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος πλέον συμμετέχει στο πρωτάθλημα Βετεράνων με τους «κίτρινους», επισκέφτηκε σήμερα το Μουσείο της ομάδας στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», που στεγάζει όλα τα κύπελλα όπως και πολλά άλλα ενδιαφέροντα εκθέματα της ιστορίας της ομάδας. Κομμάτι της, άλλωστε, είναι και ο ίδιος και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, στου οποίου την κατάκτηση πρωταγωνίστησε.

Η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του μουσείου:

«Ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς, ο “άνθρωπος της τελευταίας στιγμής” που με δικό του καλάθι στην λήξη του αγώνα στον τελικό του Champions Cup στις 4 Μαΐου 2003, χάρισε στον Άρη το τρίτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο, επισκέφθηκε το Μουσείο της ομάδας μας, αναπολώντας 15 χρόνια μετά εκείνες τις μεγάλες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ