Εληξε η ποινή του Γιαννακόπουλου στην Α1

Εληξε η ποινή του Γιαννακόπουλου στην Α1

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορεί να βλέπει από κοντά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Α1 καθώς έληξε η τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Τη δυνατότητα να βλέπει από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας του στην Α1 θα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς έληξε η ποινή που του είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με τρεις μήνες αποκλεισμό.

Ο Αθλητικός Δικαστής είχε τιμωρήσει τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γι αυτό το διάστημα, με τον ίδιο να αποδέχεται πλήρως τη συγκεκριμένη απόφαση και να απέχει από το ΟΑΚΑ στο διάστημα που ακολούθησε.

Η συγκεκριμένη ποινή είχε επιβληθεί επειδή ο Γιαννακόπουλος είχε κάνει κάποιες αναρτήσεις κατά του διαιτητή Σπύρου Γκόντα.

Κάτι που βέβαια δεν συνέβη στην περίπτωση της τιμωρίας του από την Ευρωλίγκα, η οποία από τους δώδεκα μήνες έπεσε στους πέντε μετά από έφεση. Αυτό στο οποίο στέκονται μάλιστα στο «τριφύλλι» αναφορικά με τη διαφορετική στάση που τηρήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχει να κάνει με τον λόγο και το μέγεθος της τιμωρίας.

Το ηθικό κομμάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν, αφού η τιμωρία από την Ευρωλίγκα ήρθε μετά από post που έκανε ως αντίδραση στα υβριστικά μηνύματα και σχόλια που λάμβανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να ξαναβρεθεί στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια των πλέι οφ και να δει από κοντά τις τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ