Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Σίκμα (pics)

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Σίκμα (pics)

Ο Λουκ Σίκμα έφτασε στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Λουκ Σίκμα, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 20:00 (17/8) με πτήση από τις ΗΠΑ, μέσω Κωνσταντινούπολης, και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τους Ερυθρόλευκους.

O Αμερικανός φόργουορντ που έρχεται για να δώσει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή των ψηλών του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμένεται να αρχίσει σύντομα προπονήσεις ενόψει και των φιλικών που ξεκινούν στις αρχές Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Σίκμα:

«Είναι ωραία αίσθηση (σσ. να φοράω τα ερυθρόλευκα). Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι σπουδαία σεζόν και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το πώς αισθάνεται που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ: «Είναι μεγάλα παπούτσια τα οποία πρέπει να γεμίσω. Ο Σάσα είναι σπουδαίος παίκτης και έδωσε πολλά στην ομάδα. Όμως δεν θα γεμίσω τα δικά του παπούτσια, είμαι άλλος παίκτης και ήρθα εδώ για να κάνω όσα κάνω και να βάλω τα δυνατά μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος».

Για το πώς αισθάνεται που πήρε μεταγραφή σε μία ομάδα με back-to-back παρουσίες στο Final Four της EuroLeague: «Σίγουρα είναι step up. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την Euroleague κάθε χρόνο, οπότε είναι φοβερή πρόκληση, ανυπομονώ και είναι ευκαιρία για μένα».

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ