Πετγουέι: «Σέρνομαι, σταματάω το μπάσκετ»!

Πετγουέι: «Σέρνομαι, σταματάω το μπάσκετ»!

Οι τραυματισμοί δεν επιτρέπουν στον Αμερικανό να σταθεί στο επίπεδο που θα ήθελε κι έτσι ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του.

«Βόμβα» έριξε ο Μπρεντ Πετγουέι, ο οποίος μέσω τουίτερ ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ! Απογοητευμένος από την εικόνα του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή του με προσωπικά προβλήματα ο Αμερικανός λέει «αντίο» στην ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών.

«Αν δεν μπορώ να βοηθήσω στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές, που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα σε όλη μου την ζωή για το γεγονός ότι μου έδωσαν μία ευκαιρία.

Ήθελα και στην τελευταία μου απόφαση να είμαι πετυχημένος. Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές στο μπάσκετ. Και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές.

Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι… ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω» έγραψε ο Αμερικανός.

Οι παράγοντες του Αρη καταβάλουν προσπάθειες να τον μεταπείσουν, ενώ θα έχει κουβέντα και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ