Μόρις : «Καταπληκτική η εμπειρία στην Ελλάδα»

Μόρις : «Καταπληκτική η εμπειρία στην Ελλάδα»

Ο Ιρβιν Μόρις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του ως κορυφαίος της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ίρβιν Μόρις, ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης έκπληξης των Τρικάλων στην Ήλιδα επί του Κοροίβου, που οδήγησε τους γηπεδούχους στην Α2, και ο τελευταίος STOIXIMAN.GR MVP της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο 24χρονος Αμερικανός περιφερειακός συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο ράνκινγκ (27 πόντοι με 6/9 βολές, 6/10 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κόψιμο, ένα κόψιμο εναντίον, 8 φάουλ υπέρ, 4 εναντίον, 5 κλεψίματα σε 37’ και 15’’ συμμετοχής) και αναδείχθηκε ΜVP της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα την τιμητική αυτή επιτυχία», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ για την διάκριση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και σχολίασε για την εμπειρία του στην STOIXIMAN.GR Basket League ότι: «Ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την αγάπησα. Τα Τρίκαλα είναι μία υπέροχη πόλη και οι φίλαθλοι είναι πολύ κοντά στην ομάδα και την αγαπούν».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League;

«Νιώθω καλά που κατάφερα να σημειώσω αυτό το επίτευγμα. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό συνέβη σε μία νίκη της ομάδας μου και εγώ κατάφερα να κάνω αυτήν την καλή εμφάνιση και να συμβάλλω στην επιτυχία. Εκτιμώ ιδιαίτερα την τιμητική αυτή επιτυχία».

– Τα Τρίκαλα Bc Aries είχαν υποβιβαστεί στην Α2 αρκετά πριν την τελευταία αγωνιστική και την εκτός έδρας νίκη επί του Κοροίβου. Μπορούσαν να είχαν καλύτερη πορεία;

«Προφανώς θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και να πετύχουμε περισσότερες νίκες αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός».

– Ποιές είναι οι σκέψεις σου για την επόμενη… σελίδα της καριέρας σου;

«Αυτή την ώρα θέλω να γεμίσω τις… μπαταρίες μου και να επιστρέψω σπίτι μου ώστε να δω την οικογένεια μου και θα δω στην συνέχεια τι θα κάνω».

– Πως ήταν η εμπειρία σου στην Ελλάδα;

«Ήταν καταπληκτική. Ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την αγάπησα. Τα Τρίκαλα είναι μία υπέροχη πόλη και οι φίλαθλοι είναι πολύ κοντά στην ομάδα και την αγαπούν. Πέρασα πολύ όμορφα».

– Θα επέστρεφες στην STOIXIMAN.GR Basket League;

«Σίγουρα ναι. Πολύ καλό το πρωτάθλημα και πολύ ωραία χώρα ειδικά όταν την βιώνεις ερχόμενος από την Ρωσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ