Βράβευσε τον Μπάρλο ο Ολυμπιακός (pic)

Βράβευσε τον Μπάρλο ο Ολυμπιακός (pic)

Οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τον 39χρονο φόργουορντ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κύμη στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με τους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη της αναμέτρησης να βραβεύουν τον Νίκο Μπάρλο.

Οι Πειραιώτες τίμησαν τον 39χρονο φόργουορντ για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Μπάρλο πριν από λίγες ημέρες να ανακοινώνει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Μπάρλος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2005 έως το 2007, με τον Γιώργο Πρίντεζη πριν την έναρξη του παιχνιδιού να του δίνει μια μπάλα του συλλόγου με όλες τις υπογραφές των παικτών της ομάδας, αλλά και μια ανθοδέσμη.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ χειροκρότησε τον Μπάρλο και τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τη διετία που φόρεσε τα χρώματά της. Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος άσος πέρασε από Απόλλων Πατρών, ΑΕΚ, Αρη, Πανιώνιο, Μπρέσια, Κηφισιά, Λαύριο και Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ