Πόσλεϊ: «Χαρούμενος που δεν θα υπάρχει Κόροιβος»

Πόσλεϊ: «Χαρούμενος που δεν θα υπάρχει Κόροιβος»

Ο πρώην παίκτης του Κόροιβου, Μάρκους Πόσλεϊ ανέβασε «σκληρό» μήνυμα στο facebook για την ομάδα της Αμαλιάδας.

Η διοίκηση του Κόροιβου ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια των δύο Αμερικανών της ομάδας, Πόσλεϊ και Κάρσον, μετά τον υποβιβασμό στην Α2 και ο Πόσλεϊ δημοσίευσε «σκληρό» μήνυμα στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρξε ούτε μία πληρωμή στην ώρα της. Έκανα τα πάντα για αυτή την ομάδα και στο τέλος έφτασαν να με κατηγορήσουν κιόλας για μια ήττα στο τελευταίο ματς της σεζόν. Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για να έχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής.

Είναι τρελό ο τζένεραλ μάνατζερ και ο πρόεδρος του Κόροιβου να κατηγορεί λανθασμένα εμένα και τον Κάρσον ότι δωροδοκηθήκαμε με στοιχήματα. Έδειξα μόνο σεβασμό και δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή την ομάδα και την πόλη για 9 μήνες, χωρίς να λάβουμε ούτε μία πληρωμή για μας και την οικογένειά μας.

Είναι τρελό να καταστρέφουν τα ονόματά μας. Κανένας δεν ήταν αρκετά άντρας να έρθει κατά πρόσωπο και να με αντιμετωπίσει. Είμαι πληγωμένος από την ήττα. Μετά όμως από αυτή τη δειλή απάντηση, είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα, έτσι δεν θα υπάρξουν παίκτες να περάσουν ότι περάσαμε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ