Αποκάλυψη από Σπανούλη: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

Αποκάλυψη από Σπανούλη: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει, με τον Kill Bill να μιλάει για την απόφασή του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Περιστερίου θυμήθηκε το καλοκαίρι του 2010, που τον έφερε στο μεγάλο λιμάνι και την αγκαλιά του Ολυμπιακού.

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής του Περιστερίου στη Nova.

Επιπλέον, είπε: «Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε καθίσει. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ