Ούντο: «Θα το πάρει η Φενέρμπαχτσε, καλός φίλος ο Μάνι Χάρις»

Ούντο: «Θα το πάρει η Φενέρμπαχτσε, καλός φίλος ο Μάνι Χάρις»

Ο Αμερικανός σέντερ βρέθηκε στο Νίκος Γκάλης για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας του καλού του φίλου Μάνι Χάρις που αγωνίζεται στην Ένωση.

Σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται στα τελευταία 24ωρα ο Έκπε Ούντο, θέλοντας να παρακολουθήσει όσο πιο πολλά ματς μπάσκετ μπορεί. O Αμερικανός σέντερ των Γιούτα Τζαζ, βρέθηκε την Παρασκευή (18/5) στο Βελιγράδι προκειμένου όπου και είδε τους δύο ημιτελικούς της Ευρωλίγκας, δηλαδή το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις και το ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ.

Σήμερα Σάββατο (19/5) ο πρώην παίκτης της Φενέρ βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό Νίκος Γκάλης όπου και παρακολούθησε τον δεύτερο προημιτελικό της Basket League, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα της Cosmote TV είπε: «Η σεζόν κύλησε αρκετά καλά με τους Γιούτα Τζαζ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, πλέον η χρονιά έχει ολοκληρωθεί και έχω τον χρόνο να βρεθώ στο Final 4 της Ευρωλίγκας αλλά και εδώ για να δω τον καλό μου φίλο Μάνι Χάρις. Πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

Για τον τελικό του Final Four: «Είναι μία μεγάλη μάχη. Θα κερδίσει η Φενέρμπαχτσε αλλά θα είναι δύσκολο. Ειδικά από τη στιγμή που ο Σέρχιο Γιουλ έχει επιστρέψει», κατέληξε ο Ούντο, ο οποίος την Κυριακή θα βρεθεί και πάλι στο Βελιγράδι για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ