Γιατράς: «Κάναμε άλλη μία υπέρβαση»

Γιατράς: «Κάναμε άλλη μία υπέρβαση»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών μίλησε για τη νίκη στο Λαύριο, την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, αλλά και τα ματς που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό.

Ο Προμηθέας Πατρών νίκησε εκτός έδρας το Λαύριο και με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, μετά τη νίκη στην έδρα του Λαυρίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, έκαναν μια ακόμα υπέρβαση στη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν με τους Πειραιώτες και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να χαρούν τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω κάναμε άλλη μία υπέρβαση σήμερα, παίζαμε στην ουσία χωρίς τρεις ξένους, παίξαμε καταπληκτικά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Μας πίεσε στο τέλος το Λαύριο, μπόρεσε και μείωσε τη διαφορά, το μόνο μειονέκτημα που είχαμε σήμερα ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ και το άλλο πρόβλημα τον Ουίγκινς.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν, όπως σας είπα, άλλη μία υπέρβαση, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε από την Πάτρα να μας υποστηρίξει. Νομίζω είναι ιστορικές στιγμές αυτές που ζούμε, είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Basket League, όπως έχω πει τα όνειρα συνεχίζονται.

Θα πάμε να χαρούμε τα επόμενα παιχνίδια. Θα πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό θα πάμε να τα διασκεδάσουμε και ότι μπορέσουμε θα κάνουμε. Αν μπορέσουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη, η ομάδα θα είναι απόλυτα ευχαριστημένη.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο, γιατί έκανε μία καταπληκτική πορεία φέτος το Λαύριο, είχε μία καταπληκτική ομάδα. Να του ευχηθώ καλή συνέχεια και το Λαύριο φέτος νομίζω ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Έπαιξε ωραίο μπάσκετ και ο κόσμος που είδε τα παιχνίδια που παίξαμε μεταξύ μας έμεινε ευχαριστημένος. Κρίθηκαν και τα δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε, όπως νικήσαμε εμείς, να τα είχαμε χάσει τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ