Πλάθα: «Είπα στους παίκτες να δουλέψουμε για μια χρονιά, που θα μας μείνει αξέχαστη»

Πλάθα: «Είπα στους παίκτες να δουλέψουμε για μια χρονιά, που θα μας μείνει αξέχαστη»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για τη νέα σεζόν της ΑΕΚ, αλλά και για το τι έχει πει στους παίκτες του.

Η σεζόν της ΑΕΚ ξεκινά και ο Ζοάν Πλάθα φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ όπου μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στην Ένωση.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο χτίσιμο της ομάδας, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο, ενώ αποκάλυψε και τι έχει πει στους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Zοάν Πλάθα:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, που μ’ εμπιστεύτηκε σ’ αυτό το πρότζεκτ. Είναι τιμή μου, που θα συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει τους στόχους της, σε μια απαιτητική και αξιοσέβαστη διοργάνωση, όπως είναι η Basket League.

Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με πολλά νέα πρόσωπα. Παίκτες, τεχνικό και ιατρικό σταφ, διοίκηση, εργαζόμενοι που βρίσκονται στα Γραφεία του οργανισμού, όλοι είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία χρονιά, για την οποία οι οπαδοί μας θα είναι υπερήφανοι.

Δεσμεύομαι μόνο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε ημέρα που εκπροσωπώ αυτόν το σύλλογο και τους οπαδούς του. Το μόνο, που ζητώ από εκείνους, είναι να μην αφήσουν κενή θέση στο γήπεδο και να μας στηρίξουν μέχρι τέλους. Χρειαζόμαστε την ενθάρρυνσή τους, ειδικά στα δύσκολα. Όπως ζήτησα από τους παίκτες: «Ας δουλέψουμε για μια χρονιά, που θα μας μείνει, θετικά, αξέχαστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ