Γαλατσόπουλος: «Συμφωνία με την ΕΡΤ, η νέα Basket League θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών» (vid)

Γαλατσόπουλος: «Συμφωνία με την ΕΡΤ, η νέα Basket League θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών» (vid)

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για τη συμφωνία των τηλεοπτικών της Basket League, αλλά και για το τι περιμένει να δει από το πρωτάθλημα.

Σε κατάμεστη αίθουσα, σε ξενοδοχείο της Ρόδου, με τη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup 2023, δόθηκε απόψε η άτυπη… εκκίνηση για τη νέα μπασκετική αγωνιστική σεζόν. Διαδικασία στην οποία παρόντες ήταν οι αθλητές των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, που συμμετέχουν στο Super Cup, στελέχη των τεσσάρων ομάδων, τοπικοί φορείς, οι ιθύνοντες του ΕΣΑΚΕ.

Την εκδήλωση… άνοιξε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε τη συμφωνία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με την ΕΡΤ, για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Basket League, για την περίοδο 2023-2024, από τη δημόσια τηλεόραση.

«Βραβεύουμε απόψε τους καλύτερους της περασμένης σεζόν και υποδεχόμαστε τη νέα αγωνιστική χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σμαραγδένιο νησί, το οποίο δοκιμάστηκε σκληρά το τελευταίο διάστημα, συντασσόμαστε μαζί με τους ανθρώπους του για να κάνουμε τη Ρόδο ακόμη καλύτερη, σε σχέση με το πως ήταν πριν τις φωτιές. Ευχαριστούμε τη Ρόδο που αγκάλιασε θερμά τον θεσμό του Super Cup, ο οποίος «γεννήθηκε» εν μέσω πανδημίας», ανέφερε, αρχικά, ο κ. Γαλατσόπουλος.

Πρόσθεσε τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Το επίπεδο της Basket League έχει αναβαθμιστεί, αξίζουν εύσημα στις ομάδες, στους αθλητές. Εχουμε συμβάλει και εμείς σε αυτό με την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, με την κεντρική διαχείριση, με την αλλαγή του φορμάτ του πρωταθλήματος, έχοντας σκοπό, με αυτήν την κίνηση, να αυξήσουμε τον αριθμό των αναμετρήσεων που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Χρειάζεται να συμβάλλουμε, με την ΕΟΚ, για την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών.

Η νέα Basket League θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Εύχομαι, υγεία, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στο Super Cup. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που στηρίζουν τον ΕΣΑΚΕ. Θα ήθελα να ανακοινώσω, παράλληλα, πως εγκρίθηκε η συμφωνία με την ΕΡΤ, η οποία θα μεταδίδει τους αγώνες για τη σεζόν 2023-2024. Σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς τους αγώνες του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ