Ζιάγκος : «Τίποτε δεν είναι εύκολο…»

Ζιάγκος : «Τίποτε δεν είναι εύκολο…»

«Αποτύχαμε στα 2/3, γιατί ο Παναθηναϊκός είχε 18 πόντους στο τρανζίσιον και 23 ασίστ. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Δεν βγάλαμε αυτά που θα θέλαμε», είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Πανιωνίου Βαγγέλης Ζιάγκος, στάθηκε στη μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για το παιχνίδι: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τις ευχές του. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ευρωλίγκα κα προσδοκούμε το καλύτερο. Οσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζαμε με μία από τι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Υπήρχαν μεγάλες διαφορές, σε εμπειρία, ικανότητα και αγωνιστικό ρυθμό. Υπήρχε μι παραφιλολογία για ντεφορμάρισμα. Είμαστε ρεαλιστές, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει τις προϋποθέσει να κάνει καλό παιχνίδι».

Για τον στόχο του Πανιωνίου σε αυτό το παιχνίδι: «Είχαμε συγκεκριμένο προσανατολισμό, θέλοντας να περιορίσουμε το επιθετικό τρανζίσιον και το πικ εν ρολ, αλλά και την ικανότητα στο επιθετικό ριμπάουντ.

Αποτύχαμε στα 2/3, γιατί ο Παναθηναϊκός είχε 18 πόντους στο τρανζίσιον και 23 ασίστ. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Δεν βγάλαμε αυτά που θα θέλαμε.

Από την άλλη, σαφώς και θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε που βαδίζουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τους εαυτούς μας, να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό που μας λείπει και αν είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και πρέπει να γίνει σύντομα».

Για τη συνέχεια: «Πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια αναλογεί και στον κόσμο, που σε ματς 20 πόντων, τραγουδούσε συνέχεια. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Να μείνουμε συσπειρωμένοι και η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη την κατάλληλη στιγμή».

Για τη δύσκολη αποστολή που έχει: «Είναι ένα δύσκολο έργο. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Κάθε συνθήκη έχει τις δικές της δυσκολίες και χαρακτηριστικά.

Η ιστορικότητα του συλλόγου και η κρισιμότητα των καταστάσεων την κάνει πιο δύσκολη. Υπάρχουν όμως σταθερές, που αμβλύνουν τις γωνίες αυτής της προσπάθειας. Μας κάνουν πιο αισιόδοξους. Η ιστορία, ο κόσμος, η φανέλα και η δουλειά μας.

Αν στεκόμασταν στην εικόνα απόψε θα απαντούσα διαφορετικά. Το κουμπί έχει γυρίσει ήδη κι αυτό φαίνεται στα δύο τελευταία ματς.

Στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και πολύ περισσότερο φάνηκε στην Αμαλιάδα που χάθηκε στην τελευταία κατοχή. Το κουμπί έχει ήδη γυρίσει. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε αυτά που θέλαμε, αλλά το κουμπί έχει γυρίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ