Τακιανός: «Ελπίζουμε πολύ στην στήριξη του κόσμου μας»

Τακιανός: «Ελπίζουμε πολύ στην στήριξη του κόσμου μας»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ έκανε ο Φώτης Τακιανός ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στην πρεμιέρα της Basket League και ο Φώτης Τακιανός κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην Πυλαία.

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τους Πατρινούς ως ένα πολύ καλό σύνολο, ενώ επισήμανε ότι πρέπει οι παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και του νέου πρωταθλήματος και οι ομάδες δύσκολα θα παρουσιαστούν έτοιμες σε αυτό το χρονικό σημείο και αυτό είναι λογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε πολύ στη στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε το χρόνο μας, αλλά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας παίρνουμε δύναμη, η οποία είναι απαραίτητη για την προσπάθειά μας.

Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να μείνουμε πιστοί σε αυτό και ως ομάδα να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σωστά οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ