Ο Καστρίτης απάντησε στον Μπαρτζώκα: «Δεν παίζει μόνο ο Άρης αυτό το physical παιχνίδι»

Ο Καστρίτης απάντησε στον Μπαρτζώκα: «Δεν παίζει μόνο ο Άρης αυτό το physical παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καστρίτης απάντησε στον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ μίλησε για το στιλ του παιχνιδιού του Άρη που δεν διαφέρει από αυτό της Euroleague.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, απάντησε στον Γιώργο Μπαρτζώκα και αναφέρθηκε στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας του που δεν διαφέρει από αυτό της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπαρτζώκας: «Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν μπάσκετ»

«Γνωρίζετε καλά ότι δεν μιλάω για τη διαιτησία. Δεν ξέρω τι είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας αλλά επειδή ακούω συχνά κάτι, ή μάλλον επαναλαμβάνεται συνεχώς ότι ο Άρης παίζει σκληρά στην άμυνα και πάνω από το όριο του φάουλ, έχω να πω το εξής: Επειδή βλέπω πολλά παιχνίδια στην Euroleague και στο Eurocup όλες οι ομάδες παίζουν το ίδιο σκληρά με μας γιατί αυτό απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ.

Τα παιδιά έκαναν ένα βηματάκι προόδου. Στη συντριπτική διάρκεια του αγώνα ήμασταν στη διεκδίκηση της νίκης. Υπήρξαν όμως κάποιες στιγμές που ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του κι έβαλε παράλληλα μεγάλα σουτ. Το ζητούμενο για μας είναι το πώς θα αντιδρούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσο κοντά είμαστε στην πρώτη νίκη, για μένα έχει αξία να διαχειριζόμαστε σωστά την κάθε κατάσταση.

Για παράδειγμα, θα πάμε να παίξουμε στη Λιθουανία χωρίς προπόνησης. Πρέπει να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε την ίδια κατάθεση ενέργειας σε κάθε αγώνα κι αυτό που θέλουμε θα έρθει.

Στο τέλος μίλησε για την ανάγκη προσθήκης ενός ακόμη παίκτη: «Πράγματι μας λείπει ένα ακόμη κορμί. Αυτό εξάλλου προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση αλλά το να πάρουμε παίκτη είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε το παιδί που πρέπει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ