Χαντς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Χαντς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Τζέιλεν Χαντς μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι Πράσινοι είναι καλή ομάδα και ότι το Περιστέρι πρέπει να μείνει στο πλάνο του.

Το Περιστέρι θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Basket League και ο Τζέιλεν Χαντς μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πράσινους στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Αμερικανός τόνισε στις δηλώσεις του πως το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είναι πολύ καλό, ενώ όσον αφορά την ομάδα του επισήμανε ότι πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο της.

Οι δηλώσεις του Τζέιλεν Χαντς:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έκανε πολλές εντυπωσιακές κινήσεις το καλοκαίρι. Έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο και θα πρέπει να προσέξουμε τον κάθε παίκτη

Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι

Ελπίζω να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι μας για την ομάδα και να περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε προπονηθεί πάρα πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ