Γκιστ: Θέλουμε τη στήριξή σας

Γκιστ: Θέλουμε τη στήριξή σας

Την στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα ζήτησε ο Γκιστ.

O Παναθηναϊκός ξεκινά αύριο στις 8μμ τη σειρά των ημιτελικών και έχει απέναντι του τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που έχει δείχνει πως μπορεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ, με ποιότητα και παίκτες που διαθέτουν προσωπικότητα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι εξάλλου η ομάδα που απέκλεισε την ΑΕΚ με «σκούπα» 0-2 παίζοντας πολύ καλά αντέχοντας στην δύναμη της αντίπαλης έδρας, αλλά και στο «πρέπει» των αναμετρήσεων με την Ενωση.

Από την πλευρά τους ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θέλουν να προχωρήσουν στα πλέι οφ και να φτάσουν μέχρι τους τελικούς για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως τουλάχιστον έχουν δείξει έως τώρα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ.

Ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να είναι και πάλι ένας από τους «παίκτες κλειδιά» για την συνολική απόδοση του Παναθηναϊκού, αφού η παρουσία του μέσα στις ρακέτες κρίνει πολλά για τις επιμέρους παραμέτρους της αγωνιστικής εικόνας των πρασίνων.

«Θέλουμε την στήριξή σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ξεκινούν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ αύριο και το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ. Θα θέλαμε πολύ να μας στηρίξετε. Μας έχετε δείξει τη στήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά ήταν μια πολύ καλή χρονιά και έχετε κάνει εκπληκτική δουλειά. Θα θέλαμε τη στήριξή σας και στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο Αμερικάνος φόργουορντ απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ