Ανεβαίνει ο Μιλουτίνοφ, αμφίβολος για Προμηθέα

Ανεβαίνει ο Μιλουτίνοφ, αμφίβολος για Προμηθέα

Ο Σέρβος σέντερ νιώθει καλύτερα και λογικά θα επιστρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο δεύτερο παιχνίδι με τους Πατρινούς στο ΣΕΦ.

Την Πέμπτη ξεκινάει η ημιτελική φάση των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα Πατρών. Αναφορικά με το δεύτερο ζευγάρι, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Τετάρτη την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι με τους Πατρινούς στο Φάληρο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά από καιρό να βλέπει πολλούς ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με τον Σέρβο σέντερ να νιώθει ήδη καλύτερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα παίξει σίγουρα στο πρώτο ματς της σειράς με τον Προμηθέα. Το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην 12άδα και αν δεν γίνει αυτό, η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι της  σειράς το Σάββατο 26 Μαΐου.

Οσο για τον Κώστα Παπανικολάου, ο Έλληνας φόργουορντ συνεχίζει να είναι καλά και να προπονείται και θα αγωνιστεί κανονικά με τον Προμηθέα Πατρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ