Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φαβορί ο Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα του στείλει ο Αλαφούζος ταχυδρομικό περιστέρι.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζεϊμπέκης: «Οι ξένοι στον Αρη δεν είχαν ούτε θέρμανση, ούτε τηλέφωνο»

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης που έζησε τη δύσκολη κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ του Άρη φέτος, μίλησε για το τι σκεφτόταν τότε, τα προβλήματα που πέρασε η ομάδα αλλά και για την επόμενη μέρα.

Ζεϊμπέκης: «Οι ξένοι στον Αρη δεν είχαν ούτε θέρμανση, ούτε τηλέφωνο» | to10.gr

Για τις δραματικές καταστάσεις που βίωσε φέτος ο Αρης με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νίκου Λάσκαρη, μίλησε ο Νίκος Ζεϊμπέκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράγοντας των κίτρινων που βοήθησε καταλυτικά σε διάφορα ζητήματα αναφέρθηκε στο πως βίωσε το μπασκετικό τμήμα όλο αυτό που συνέβη, αποκαλύπτοντας πως τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με όσα είχαν βγει στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4

Για το πως ήταν η κατάσταση μετά την ήττα από την Κύμη: «Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είμαστε πιο ήρεμοι. Δεν ησυχάζουμε όμως ποτέ. Οι χειρότερες ήταν οι κουβέντες που ακούσαμε μετά την ήττα, έλεγαν ότι πήγαμε στην ομάδα για να τη ρίξουμε κτλ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίκρα αλλά ορισμένα πράγματα να τα εξετάζουν γιατί όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι, έρχονται για να προσφέρουν».

Για το τι σκεφτόταν αν δεν πετύχαινε η προσπάθεια: «Αυτό θα με σκότωνε… μου έλεγαν, θα πέσει η ομάδα και θα είναι στα χέρια σου, είσαι τρελός, που μπλέκεις, τι πας να κάνεις, θα έχεις τις αμαρτίες του Λάσκαρη στα χέρια σου. Δεν ήθελα όμως να αφήσω την ομάδα και κάτι που αγαπάω. Δεν μπορούσα να την αφήσω να πεθάνει. Περνάει από το μυαλό, όμως με τα τόσα προβλήματα που έχει η ομάδα, τι να σκεφτείς».

Από τα πρώτα προβλήματα που απειλήθηκε ο Άρης ήταν οι απλήρωτοι διαιτητές: «Οι ξένοι παίκτες ήταν, 15-20 μέρες χωρίς θέρμανση, ούτε τηλέφωνο, ίντερνετ, δεν ήταν μόνο απλήρωτοι. Στην τελευταία συνάντηση τους είπα, ότι έπεσαν σε μία κακή χρονιά, αλλά να νιώθουν περήφανοι γιατί έσωσαν την αξιοπρέπεια του συλλόγου, και οι Έλληνες και οι ξένοι. Μπορούσαν να φύγουν απλήρωτοι και οι Έλληνες και οι ξένοι. Τι να τους έλεγα; Είχαμε και την απαγόρευση από τη ΦΙΜΠΑ. Πηγαίναμε όμως στην προπόνηση και λέγαμε αν θα έρθουν, να λες ότι τελείωσε η προπόνηση και ήμασταν όλοι καλά, ήμασταν μετρημένα κουκιά».

Για την αλλαγή προπονητή, την αποχώρηση Γιαννάκη και την έλευση Αγγέλου: «Κάναμε μία αλλαγή προπονητή, ήταν ρίσκο. Ο πρώτος που σέβομαι τον Γιαννάκη είμαι εγώ, 15-16 χρονών με βοήθησε και σαν αθλητή, δεν είχα ρούχα και παπούτσια αλλά άλλο το ένα και άλλο, το άλλο. Άλλο η ιστορία και άλλο το σήμερα. Ο Γιαννάκης για μας είναι ψηλά. Είχε μία άσχημη χρονιά σαν προπονητής σαν ομάδα γιατί τον πούλησαν , γιατί τον χρησιμοποίησαν, ίσως. Καλώς ή κακώς η ομάδα βρέθηκε στο μηδέν. Έπρεπε να γίνει μία αλλαγή, έβλεπα και μία αλλαγή στην αντιμετώπιση του, δεν μπορούσαμε να παίξουμε με την ιστορία του συλλόγου. Δεν μπερδεύουμε την ιστορία του, είναι πάντα Άρης και ανοιχτός πάντα ο Άρης για αυτόν. Ήταν μία κακή παρένθεση, ούτε εμείς το θέλαμε, ούτε αυτός».

Για την έλευση του Αγγέλου: «Ήταν μία επανεκκίνηση για όλα τα απιδιά, διαφορετική φιλοσοφία, το ήθελαν και ψυχολογικά τα παιδιά. Τους έδωσε δύναμη να συνεχίσουν. Μετά ήρθε η διοίκηση Γουλιέλμου, είδαν κάτι καινούριο και τελικά δικαιωθήκαμε».

Για το αν θα είναι στην ομάδα: «Προσπαθώ να κάνω ανακατάταξη των υποχρεώσεων μου, ότι άφησα πίσω. Μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον όλο, ο Άρη. Δεν έχω πάει εδώ και 10 μέρες στο γήπεδο, θα πάω βέβαια, Περιμένω να συζητήσω με ανθρώπους του Άρη, αν μπορώ να βοηθήσω. Ακόμη δεν έχω πει κάτι, τη γνώμη, έχω έτοιμη την άποψη μου να την καταθέσω. Θέλω να δω κάποιους ανθρώπους να μιλήσουμε».

Αν του ζητηθεί να βοηθήσει και τη νέα χρονιά: «Έχω κάποια θέματα ανοιχτά , το πόστο του γενικού αρχηγού και να έχεις τη γενική εποπτεία εντάξει αλλά χρειάζεται ένας άνθρωπος να είναι συνέχεια εκεί, κάτι που δεν μπορώ να το αναλάβω. Με κάποια άλλη φόρμουλα, ίσως ναι».

Για το αν είναι υπέρ της παραμονής Αγγέλου στον Άρη και κάποιους παίκτες όπως ο Μπελ: «Ναι θα τον κρατούσα, την ίδια άποψη έχει και ο κόουτς για Μάρας και Μπελ, δεν ξέρω όμως τι συζητάει, περιμένει να μιλήσει και για το μπάτζετ. Ίσως περιμένει αυτό, για το πως θα χειριστεί και πως θα το μοιράσει, είναι πολλά παιδιά. Είναι βέβαια περιπτώσεις αυτά τα παιδιά, όπως και ο Ντουβιέ».