Basket League : Σήμερα οι πρώτες μάχες των ημιτελικών

Basket League : Σήμερα οι πρώτες μάχες των ημιτελικών

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας και ΠΑΟΚ ρίχνονται σήμερα στη μάχη των ημιτελικών των playoffs της Basket League, με τους φιναλίστ της τελικής φάσης να κρίνονται στις τρεις νίκες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 18:00 τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι στα προημιτελικά προκρίθηκαν επί της Κύμης με 2-0 νίκες αλλά προβλημάτισαν ειδικά με την εμφάνισή τους εντός έδρας. Ο Σφαιρόπουλος αναμένεται να έχει δύο… πονοκέφαλους λιγότερους, μιας και οι Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Από την άλλη οι Πατρινοί είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος. Απέκλεισαν σε δύο κλειστά ματς το Λαύριο και πηγαίνουν στη σειρά πλήρεις και χωρίς το παραμικρό άγχος, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός, υποδέχεται στο κλειστό Νίκος Γκάλης, τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε από τα προημιτελικά, επικρατώντας του Κολοσσού Ρόδου με άνεση και δυο νίκες. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες ενόψει της αναμέτρησης, βλέποντας όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν τις προπονήσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, απέκλεισε με καλό μπάσκετ την… Ευρωπαία ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται προ της πρόκλησης του Παναθηναϊκού με την ψυχολογία στα ύψη. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, η απουσία του Απόλλωνα Τσόχλα που μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ