Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικά»

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικά»

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε για την ήττα του Προμηθέα στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φανεί πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο ματς της σειράς.

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μετά την ήττα των Πατρινών στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 108-71.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ και είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα του πλέον στρέφει το βλέμμα της στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στο οποίο θα προσπαθήσει να φανεί πιο ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Ολυμπιακός σε αυτό. Μας πίεσε πολύ στην περιφέρεια, δεν είχαμε κυκλοφορία κάναμε λάθη. Μέσα από εκεί δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Είχε και τρομερά ποσοστά ευστοχίας ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά ένα μέρος είμαι ικανοποιημένος, προσπάθησαν να μαζέψουν το σκορ, πίεσαν στην άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε Πέμπτη-Σάββατο. Αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ελπίζουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο το Σάββατο. Έπαιξε καταπληκτικά ο Ολυμπιακός. Εμείς θα δούμε τι μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί το Σάββατο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ