Γκος: «Συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Γκος: «Συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Ο Αμερικανός απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στα πολλά και εύκολα λάθη των Ασπρόμαυρων και έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των ημιτελικών για τα πλέι οφ, αλλά και για τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote: 

Αρχικά είπε: «Μπήκε δυνατά ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε πολλά λει απ και δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και μείναμε χαμηλά στο σκορ. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη και κόντρα σε τέτοιες ομάδες είναι εύκολο να ξεφύγει η διαφορά».

Αναφορικά με το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βελτιώσει την εικόνα του στη συνέχεια της σειράς: «Δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε θέληση και κίνητρο για να πετύχουμε. Δεν θα πρέπει όμως να κάνουμε τόσο πολλά λάθη. Οι αντίπαλοί μας έχουν ένα γεμάτο ρόστερ κι είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ