Λεκαβίτσιους: «To κλειδί μας είναι το βαθύ ρόστερ»

Λεκαβίτσιους: «To κλειδί μας είναι το βαθύ ρόστερ»

Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα βαθύ ρόστερ, το οποίο δίνει πολλές επιλογές στον Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ του ΟΑΚΑ και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως επικράτησε του ΠΑΟΚ με 92-79, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Basket League. Οι «πράσινοι» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό και το Σάββατο θα υποδεχθούν ξανά τους Θεσσαλονικείς, με στόχο το 2-0.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα βαθύ ρόστερ, το οποίο δίνει πολλές επιλογές στον Τσάβι Πασκουάλ. «Έχουμε βαθύ ρόστερ με πολλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στο παρκέ και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αυτό νομίζω πως είναι το κλειδί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο για τη δική του απόδοση, ο Λιθουανός γκαρντ δήλωσε: «Πρέπει να χρησιμοποιώ την ταχύτητά μου για να δυσκολεύω τους αντιπάλους μου κι αυτό προσπαθώ πάντα να κάνω». Ο 24χρονος άσος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 16:09 λεπτά, στα οποία είχε 10 πόντους με 3/5 δίποντα και 4/6 βολές, ενώ παράλληλα μοίρασε 4 ασίστ και κατέβασε 1 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ