Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102: Πάρτι στη Ρόδο οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν…

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102: Πάρτι στη Ρόδο οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν…

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Ρόδο επικρατώντας του Κολοσσού με 102-59, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στη Ρόδο με 102-59 του Κολοσσού και συνεχίζουν αήττητοι στην Basket League. Οι Πειραιώτες είχαν ένα «ήσυχο» απόγευμα, μετά την «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε στην Euroleague, ανοίγοντας το ροτέισον.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε περισσότερο χρόνο στον Μπραζντέικις, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Γιώργος Τανούλης.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Τανούλη με τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για μία άνετη νίκη. Οι Πειραιώτες δεν βρήκαν αντίσταση από τον Κολοσσό και είδαν τον αρχηγό τους, Κώστα Παπανικολάου, να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση (12π., 2/3 3π.).

Άξιοι συνοδοιπόροι του ήταν ο πρώτος σκόρερ Άλεκ Πίτερς με 16 πόντους, ενώ από 13 πόντους είχαν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζορτζ Πάπας (5π.) και Γιώργος Τανούλης (4π.).

Για τους Ροδίτες, που «έπεσαν» στο 1-2, διακρίθηκε ο Ιωσήφ Κολοβέρος με 13 πόντους.

Με τους Μπραΐκοβιτς, Πόλι, Ουτόμι, Σίμονς και Κολοβέρο ξεκινά ο Κολοσσός Ρόδου, ενώ ο Ολυμπιακός με τους Φαλ, Πίτερς, Παπανικολάου, Κάναν και Γουόκαπ. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε πολλούς παίκτες να γίνονται διψήφιοι, «μοίρασε» τον χρόνο και τι απαραίτητες ανάσες, ενόψει της συνέχειας.

Οι διαιτητές: Καρπάνος, Σκαλτσής, Λουλουδιάδης

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102

Κολοσσός Ρόδου (Κούρο Σεγκούρα): Ουτόμι 10 (2), Κολοβέρος 13 (1), Μπραΐκοβιτς 10, Σίμονς 6, Πόλεϊ 3 (1), Γιόργκενσεν 5 (1), Παπαγιάννης 2, Πετρόπουλος 2, Χατζηνικόλας 1, Μπιλλής, Καμαριανός, Γόντικας 5

Ολυμπιακός(Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 4, Κέινααν 3 (1), Φαλ 11, Παπανικολάου 12 (2), Πίτερς 16 (4), Ουίλιαμς-Γκος 13 (3), Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης 8 (2), Πάπας 5 (1), Μπραζντέικις 8 (2), Μιλουτίνοβ 13, Τανούλης 4

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ