Μεγάλο ενδιαφέρον για το Μουσείο του Άρη

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Μουσείο του Άρη

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη, που σε περίπου έναν μήνα θα κλείσει τρία χρόνια λειτουργίας, με τις επισκέψεις που δέχεται να είναι καθημερινές από ανθρώπους εντός και εκτός Ελλάδας. O Ευρωβουλευτής και οπαδός του Άρη, Κώστας Χρυσόγονος, βρέθηκε σήμερα εκεί και συνομίλησε με τον Χάρη Παπαγεωργίου, ενώ νωρίτερα ξεναγήθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων […]

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη, που σε περίπου έναν μήνα θα κλείσει τρία χρόνια λειτουργίας, με τις επισκέψεις που δέχεται να είναι καθημερινές από ανθρώπους εντός και εκτός Ελλάδας.

O Ευρωβουλευτής και οπαδός του Άρη, Κώστας Χρυσόγονος, βρέθηκε σήμερα εκεί και συνομίλησε με τον Χάρη Παπαγεωργίου, ενώ νωρίτερα ξεναγήθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Χίου.

Στο Μουσείο, που στεγάζεται στο Παλέ ντε Σπορ, φιλοξενούνται τα 21 τρόπαια, που έχει κατακτήσει η ομάδα, από το πρώτο Πρωτάθλημα του 1930, τους ευρωπαϊκούς τίτλους (1993, 1997, 2003), μέχρι το τελευταίο Κύπελλο Ελλάδας το 2004, μαζί με φωτογραφίες και αντικείμενα από προσωπικές συλλογές.

Η ενημέρωση της επίσημης σελίδας του Μουσείου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«O Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Χίου, επισκέφτηκε σήμερα το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη.

O Ευρωβουλευτής και φίλαθλος του Άρη κ. Κώστας Χρυσόγονος, επισκέφτηκε το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε κ. Χάρης Παπαγεωργίου και συνομίλησαν για θέματα του Άρη, αναπολώντας παράλληλα, πολλές κοινές μνήμες του παρελθόντος!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ