Με Κουζμίνσκας η ΑΕΚ απέναντι στην Καρδίτσα – Αναλυτικά η δωδεκάδα

Με Κουζμίνσκας η ΑΕΚ απέναντι στην Καρδίτσα – Αναλυτικά η δωδεκάδα

Επιστροφές και απόντες μετρά για την ΑΕΚ, ο Ισπανός προπονητής της Ζοάν Πλάθα, για την προσεχή αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, αλλά και στις καλές της εμφανίσεις, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα στο κλειστό των Λιοσίων για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League. Για την προσεχή αναμέτρηση, ο προπονητής της Ένωσης, Ζοάν Πλάθα, θα έχει μία επιστροφή, αλλά και μία απουσία.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Καρδίτσα και ο κόουτς Πλάθα θα έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Από την άλλη, ο Ισπανός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον Μφιόντου Καμπενγκέλε, που ταλαιπωρείται από θλάση και θα απουσιάσει για τέταρτο σερί παιχνίδι. Την ίδια ώρα, ζήτησε και πήρε άδεια από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να μεταβεί στην χώρα του, λόγω οικογενειακού θέματος.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία μιας φωτογραφίας…

Αντίθετα, ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από σπασμό στη μέση, τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, με τους πόνους να γίνονται πιο έντονοι απέναντι στην Σάσαρι, στην Ιταλία. Όμως, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα πάρει κανονικά θέση στην 12άδα της Ένωσης για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής.

Ο Δημήτρης Φλιώνης, είχε ενοχλήσεις στη μέση αλλά θα είναι παρών στην αναμέτρηση και θα ενισχύσει κανονικά την ΑΕΚ. Ο αρχηγός της Ένωσης μάλιστα βρέθηκε από νωρίς στο παρκέ για να είναι έτοιμος ενόψει της αναμέτρηση.

Η 12άδα της ΑΕΚ:

Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, ΜάκΛεμορ, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ