Τακιανός: «Χάσαμε τον βασικό μας ψηλό νωρίς και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κόντρα στην ποιότητα του Ολυμπιακού»

Τακιανός: «Χάσαμε τον βασικό μας ψηλό νωρίς και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κόντρα στην ποιότητα του Ολυμπιακού»

Ο Φώτης Τακιανός, μετά την ήττα του του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορούσε να κάνει πολλά χωρίς τον βασικό της ψηλό.

Χωρίς τον βασικό του ψηλό ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και ακριβώς σε αυτό αναφέρθηκε ο Τακιανός, για να αιτιολογήσει την ήττα από τους «Ερυθρόλευκους» με 63-77.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα του να φανεί ανταγωνιστικός ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο για τους Αρκάδες

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τακιανός: 

«Από το πρώτο λεπτό χάσαμε τον βασικό μας παίκτη. Για να δούμε τι δεν πήγε καλά θα πρέπει να υπάρχουν δεδομένα. Χάσαμε τον παίκτη μας στην πρώτη φάση. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Είχαμε καλά διαστήματα, προσπαθήσαμε μέσω της άμυνας μας, περιορίσαμε τις επιλογές του, αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη».

Για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη συνέχεια είπε: «Παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα μας η κόπωση και οι τραυματισμοί. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να βρούμε χρόνο για να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε».

Για τον τραυματισμό του ΜακΝις: «Ο ΜακΝίς έρχεται από τραυματισμό. Είναι ο δεύτερος τραυματισμός του. Είναι ο βασικός μας ψηλός. Έρχεται από καταπόνηση. Ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ