Iron Man και… 200άρης ο Νικ Καλάθης

Iron Man και… 200άρης ο Νικ Καλάθης

Ο Καλάθης μπήκε στο top 10 του Παναθηναϊκού με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 29χρνος διεθνής γκαρντ του εξάστερου, Νικ Καλάθης, στη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ κατάφερε μερικά μοναδικά ρεκόρ, ενδεικτικά της συνέπειας, την αντοχής και της ποιότητάς του.

Δείτε τι αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, σχετικά με τα ρεκόρ που σημειώθηκαν:

Έμεινε στο παρκέ κάτι λιγότερο από 19 λεπτά στον 2ο ημιτελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ όμως αρκούσαν για να τον βάλουν σε μία μικρή λίστα παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods. O Νικ Καλάθης έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία των πράσινων στη Basket League που έφτασε τα 200 παιχνίδια σε αυτήν.

*Στη διάρκεια των φετινών πλέι οφ μάλιστα, ο Καλάθης μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τον Νίκο Χατζηβρέττα που είχε 204 παιχνίδια με τους “πράσινους”, για να γίνει ο 8ος της σχετικής λίστας.

*Ο διεθνής γκαρντ αποδεικνύεται και… σιδερένιος καθώς έχει αγωνιστεί σε 99 από τα 102 παιχνίδια Πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα.

*Ακόμη ο Καλάθης έχοντας 2/5 δίποντα, ξεπέρασε τα 500 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει 501/910 (55,05%).

*Ο Τσάβι Πασκουάλ έγινε ο 4ος προπονητής στην ιστορία του Παναθηναϊκού μετά τους Ομπράντοβιτς, Σούμποτιτς και Πεδουλάκη που έφτασε τις 10 νίκες στα πλέι οφ της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ