Προπόνηση στον ΠΑΟΚ με Άλστον και Σμιθ

Προπόνηση στον ΠΑΟΚ με Άλστον και Σμιθ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τον Απόλλωνα, έχοντας δύο νέους παίκτες.

Με καινούργια πρόσωπα στο γήπεδο τους εσχάτως αποκτηθέντες, Τζάστιν Άλστον και Κένταλ Σμιθ, προετοιμάζεται για το, εκτός έδρας, παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας (11/11, 17:15), ο ΠΑΟΚ.

Αμφότεροι οι Αμερικανοί εντάχθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας και υπολογίζονται από τον Φώτη Τακιανό για το μεθαυριανό ματς.

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ξεκινάω αυτό το ταξίδι», σχολίασε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Άλστον, ο οποίος προσπάθησε φέτος να αρχίσει τη σεζόν από δύο διαφορετικές ομάδες στο Ισραήλ, αλλά τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς θα το κάνει με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Πρόσθεσε ο 29χρονος σέντερ λέγοντας: «Πιστεύω πως μπορώ να δώσω ενέργεια στην ομάδα. Έχω την προσωπικότητα για να βοηθήσω και να φέρω ενθουσιασμό για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετοί φίλοι μου, που είχαν μία σύνδεση με τον ΠΑΟΚ. Ο φίλος μου ο Ντιμίτρι Ρίβερς, Φιλ Γκριν, με τον οποίο βρεθήκαμε στο Ισραήλ αλλά και ο Φιλ Γκος. Όλοι τους μου είπαν εξαιρετικά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω την πορεία μου με την ομάδα. Με τον Γκος δουλεύαμε μαζί όλο το καλοκαίρι και μου είπε πολλά για την ομάδα».

Ο Άλστον, ο οποίος επέλεξε να αγωνιστεί με το νούμερο 32 στη φανέλα του (όπως έκανε όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ και ο Φιλ Γκος), κατέληξε τονίζοντας: «Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Να τους δείξω ποιος είμαι, τι μπορώ να κάνω για την ομάδα και θέλω να έχουμε μία σπουδαία σεζόν μαζί…».

Ο Κένταλ Σμιθ, ο οποίος προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης (8/11), με τη σειρά του- επίσης μέσω της σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο- επισήμανε: «Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Είναι μέρος του παιχνιδιού και είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε τόσο σύντομο διάστημα, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι πόση ενέργεια θα βγάλεις στο παρκέ, πόση προσπάθεια θα κάνεις και όλα θα έρθουν μόνα τους, όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο».

Κατέληξε ο Αμερικανός γκαρντ λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω να προοδεύω, να βελτιώνομαι και να ανταποκρίνομαι στις προκλήσεις που έχω μπροστά μου. Οπότε είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστώ και στις δύο διοργανώσεις.

Μαθαίνω τώρα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Με τον Χάρισον που είμαστε και της ίδιας κλάσης, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει αντίπαλοι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα (σ.σ. πέρυσι ήταν στον Κολοσσό) και που θα αγωνιστώ για ένα τόσο ιστορικό κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της ομάδας να ξέρουν ότι θα δουν από μένα ενέργεια, μεγάλη προσπάθεια και ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά και να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε σπουδαία πράματα αυτή τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ