Γκίκας : «Να κοιτάξουμε ξανά στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Γκίκας : «Να κοιτάξουμε ξανά στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Ο Προμηθέας έχασε το Σάββατο στο… τσακ την ευκαιρία να γράψει ιστορία νικώντας τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και να βάλει φωτιά στα πλέι οφ, όμως δεν βγήκε εντελώς χαμένος από αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες του πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να νικήσουν μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, γι’ αυτό ο Νίκος […]

Ο Προμηθέας έχασε το Σάββατο στο… τσακ την ευκαιρία να γράψει ιστορία νικώντας τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και να βάλει φωτιά στα πλέι οφ, όμως δεν βγήκε εντελώς χαμένος από αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες του πιστεύουν πλέον ότι μπορούν να νικήσουν μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, γι’ αυτό ο Νίκος Γκίκας γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ πως στόχος είναι πλέον η σειρά να μείνει στην Πάτρα μέχρι και την Πέμπτη, οπότε είναι προγραμματισμένο να γίνει το τέταρτο παιχνίδι, εφόσον χρειαστεί:

«Μετά από τα δυο παιχνίδια που δώσαμε στο ΣΕΦ η σειρά των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό, έρχεται την Τρίτη στην Πάτρα.

Με βάση και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στο δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο ηττηθήκαμε στο φινάλε, αστοχώντας στην τελευταία επίθεση, ο στόχος μας για τον αγώνα της Τρίτης είναι ξεκάθαρος: Θα προσπαθήσουμε και πάλι να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη.

Είναι επιθυμία και δική μας, αλλά και όλων των πατρινών φιλάθλων, τους οποίους αναμένουμε να γεμίσουν και πάλι το «Τόφαλος» στηρίζοντάς μας, το να μην τελειώσουν οι ημιτελικοί την Τρίτη. Θέλουμε σε πρώτη φάση να δώσουμε δύο παιχνίδια στην Πάτρα και από εκεί και πέρα ό,τι βγει…

Υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ, γνωρίζοντας φυσικά ότι απέναντί μας έχουμε μια άκρως ποιοτική και έμπειρη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Προμηθέας απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος και ότι αυτή η ομάδα έχει να προσφέρει πολλά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ στο μέλλον.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα, το κλίμα στις τάξεις του Προμηθέα είναι εξαιρετικό και οικογενειακό και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και ανεξαρτήτως αντιπάλου ή έδρας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ραντεβού, λοιπόν, την Τρίτη στο «Τόφαλος» για ένα σπουδαίο παιχνίδι, για έναν αγώνα-γιορτή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ