Με Καλάθη στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Με Καλάθη στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Πασκουαλ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Νικ Καλάθη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3-0 αύριο στο κλειστό της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο στην Α1.

Κυρίως όμως ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να δει τους παίκτες του να έχουν περισσότερο ρυθμό, συγκέντρωση και λιγότερα λάθη, μια και πλέον οι «πράσινοι» βαδίζουν ολοταχώς προς τη σειρά που θα «αποφασίσει» για την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι περιμένουν πιο δυνατό και σαφώς πιο ανταγωνιστικό τον ΠΑΟΚ, που θα είναι σε πιο οικείο περιβάλλον, στην έδρα του και θα έχει τη δυνατότητα να βάλει το παιχνίδι στο δικό του ρυθμό. Στο μεταξύ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί αύριο ο Νικ Καλάθης.

Ο διεθνής πλέι μέικερ τράκαρε χθες βράδυ σε μια διασταύρωση με διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο παραβίασε την προτεραιότητα πέφτοντας πάνω του με μεγάλη ταχύτητα και η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο τζιπ του επέβαιναν η γυναίκα και το παιδί του, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Ο παίκτης έμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν όλο το βράδυ και υπεβλήθη σε ακτινογραφικό έλεγχο στο δάχτυλο του χεριού του, που δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. Το μεγαλύτερο άγχος του ωστόσο ήταν να υποβληθούν σε εξετάσεις τα μέλη της οικογένειάς του.

Από εκεί και πέρα ο Καλάθης δεν έχει κάτι ανησυχητικό, το οποίο να του κοστίσει την συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Μάλιστα σήμερα κατάφερε να γυμναστεί χωρίς ενοχλήσεις, τέθηκε στη διάθεση του Πασκουάλ και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ