Κολοσσός : Τέλος ο Λυκογιάννης

Κολοσσός : Τέλος ο Λυκογιάννης

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Κολοσσού, στη διάρκεια των οποίων η ομάδα έπαιξε ισάριθμες φορές στα πλέι οφ, ο Άρης Λυκογιάννης αποχαιρετά τη Ρόδο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις τελευταίες μέρες και αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους «σε κλίμα αλληλοεκτίμησης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, ευχαριστώντας παράλληλα τον […]

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Κολοσσού, στη διάρκεια των οποίων η ομάδα έπαιξε ισάριθμες φορές στα πλέι οφ, ο Άρης Λυκογιάννης αποχαιρετά τη Ρόδο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις τελευταίες μέρες και αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους «σε κλίμα αλληλοεκτίμησης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, ευχαριστώντας παράλληλα τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του.

Από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης είχε κι αυτός να πει τα καλύτερα για το πέρασμά του από τον Κολοσσό: «Ύστερα από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ο κύκλος μου στον πάγκο του Κολοσσού έκλεισε. Οι επιτυχίες αρκετές, οι εμπειρίες πολλές, τα συναισθήματα μεγάλα και οι αναμνήσεις ατελείωτες.

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα, το προπονητικό σταφ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για την απεριόριστη αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Κολοσσού!

Εις το επανιδείν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ