Τακιανός: «Η ατμόσφαιρα του κόσμου μας δίνει ώθηση»

Τακιανός: «Η ατμόσφαιρα του κόσμου μας δίνει ώθηση»

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στα δύο διαφορετικά ημίχρονα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «Παλατάκι».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 82-76 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Φώτη Τακιανό να μιλά για την νίκη της ομάδας του και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας του.

Ο Τακιανός μίλησε για την αναμενόμενη αντίδραση του Άρη, μετά το εξαιρετικό ημίχρονο της ομάδας του και τη σημασία της στήριξης των φιλάθλων του.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κομίνη στο betarades.gr: «Οφσάιντ στο γκολ ο Μαουρίσιο – Το ματς έγινε 1-0 στα αποδυτήρια, διότι φοβήθηκα…» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τακιανός μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: 

«Για το παιχνίδι: «Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας. Η αντίδραση του Άρη ήταν αναμενόμενη. Χάσαμε την συγκέντρωση μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και γίναμε προβλέψιμοι. Στο τέλος οι περιφερειακοί μας παίκτες έλεγξαν το μυαλό τους και μέσα από τις αποφάσεις τους κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την στήριξη του κόσμου: «Αυτήν η ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας δίνει τεράστια ώθηση και τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη και τους περιμένουμε ξανά δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ