Σπουδαία κίνηση από τον Κώστα Παπανικολάου (pic)

Σπουδαία κίνηση από τον Κώστα Παπανικολάου (pic)

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα της διαμονής του Πρωτέα Γρεβενών, για τους αγώνες που καλείται να δώσει η επαρχιακή ομάδα στην Αθήνα.

Ο Κώστας Παπανικολάου για άλλη μία φορά επιδεικνύει το ανθρωπιστικό του πρόσωπο, κάνοντας μία σπουδαία κίνηση βοήθειας προς την παλιά του ομάδα.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Πρωτέα Γρεβενών, κάτι το οποίο δεν ξεχνά και με την ομάδα να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην National League 1, αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της διαμονής της στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή Μήτρου Λονγκ»

Η ομάδα από τα Γρεβενά θα δώσει τρεις αγώνες σε αθηναϊκό έδαφος και ο Παπανικολάου θα καλύψει τα έξοδα της διαμονής των παικτών της για όσο διάστημα θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα.

Ο Πρωτέας Γρεβενών εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού για αυτή την γενναιόδωρη κίνηση: 

«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κώστας Παπανικολάου εκτός της τεράστιας διαχρονικής αθλητικής αξίας του, για ακόμη μία φορά με τις πράξεις του αναδεικνύει εκείνη την συναισθηματική του πλευρά, αναγκάζοντας την οικογένεια του «Πρωτέα» Γρεβενών να υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής της ομάδας στα τρία παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα! Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες συμμετοχής σε μία μεγάλη κατηγορία, θέλησε να συμβάλει γενναιόδωρα ώστε η πόλη και ο σύλλογος που τον ανέδειξαν να αντέξει σε αυτόν τον μαραθώνιο!

Εκτός από το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του οργανισμού μας, πρέπει να αναφερθούμε και στους γονείς του, τους δικούς μας Θανάση και Κατερίνα και να τους συγχαρούμε, διότι δεν έβγαλαν μόνο ένα πρωταθλητή στα γήπεδα αλλά και ένα πρωταθλητή στην ίδια την κοινωνία! Τι τιμή αλήθεια για αυτούς, αφού μεταφέροντας αξίες πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα πρότυπο, όχι μόνο για τα νέα παιδιά αλλά για όλους μας!

Σε μία εποχή έκπτωσης αξιών, εμφανίζονται άνθρωποι όπως ο Κώστας, να μας αφυπνίσουν και να μας μας θυμίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες που δυστυχώς χάσαμε σε μία διαδρομή χωρίς πυξίδα!

Κώστα τα Γρεβενά και ο Πρωτέας σε ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ο Θεός να στα ανταποδώσει με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ