Μπαλτσερόφσκι: «Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι τους εαυτούς μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι» (vid)

Μπαλτσερόφσκι: «Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι τους εαυτούς μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι» (vid)

O Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού, αλλά και για τη συνολική παρουσία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε στο φινάλε του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 81-78.

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι, ενώ επισήμανες ότι πρέπει στα επόμενα ματς να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Οι δηλώσεις του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι:

Για το ματς: «Θέλαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα όμως δεν είχαμε συγκέντρωση ως ομάδα και πρέπει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά. Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να παίζουμε.

Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε καλύτεροι αύριο. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε κάθε αλλά πρέπει να αποδίδουμε καλύτερα».

Για το κίνητρο που υπάρχει σε σχέση με τη Euroleague: «Πρέπει να υπάρχει το ίδιο κίνητρο σε όλα ματς. Δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι μόνο στα ματς της Euroleague και αυτό διότι οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μας κυνηγούν και στο τέλος μας φτάνουν. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ματς».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα του ένας εναντίον ενός. Σκόραραν εύκολα ενώ και στην επίθεση δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε» ενώ για το αν υπάρχει κούραση, είπε: «Είναι θέμα συγκέντρωσης. Όχι κούρασης. Έχουμε πολλά ματς αλλά ακόμα και αν υπάρχει κούραση, αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ