Γιαννακόπουλος: «Πάμε για δύο παίκτες 3 εκατ. ευρώ που ξέρετε καλά στον Πειραιά» (vid)

Γιαννακόπουλος: «Πάμε για δύο παίκτες 3 εκατ. ευρώ που ξέρετε καλά στον Πειραιά» (vid)

Σε... αποκαλύψεις προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μέσα από τα σόσιαλ μίντια τόνισε ότι το καλοκαίρι θα γίνουν δύο ηχηρές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με στόρι του στα σόσιαλ μίντια, θέλησε να… απαντήσει στην απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό, προαναγγέλλοντας δύο ηχηρές κινήσεις από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ τόνισε πως έχει συνεννοηθεί με τον Εργκίν Αταμάν για δύο παίκτες αξίας τριών εκατομμυρίων έκαστος, τους οποίους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «γνωρίζουν πολύ καλά στον Πειραιά».

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου.

Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ