Έδωσαν τα χέρια Άρης – Αγγέλου

Έδωσαν τα χέρια Άρης – Αγγέλου

Ήταν εδώ και καιρό αναμενόμενο, αλλά πλέον δόθηκαν τα χέρια και έπεσαν και οι υπογραφές. Ο Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΚΑΕ. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε μετά από συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, με τον Έλληνα […]

Ήταν εδώ και καιρό αναμενόμενο, αλλά πλέον δόθηκαν τα χέρια και έπεσαν και οι υπογραφές. Ο Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΚΑΕ.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε μετά από συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος μετά το τέλος αυτής της συνάντησης έκανε δήλωση επικαλούμενος τη συνονόματή του Αμερικανίδα συγγραφέα, Maya Angelou!

«Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο κ. Γουλιέλμος για τον μπασκετικό Άρη. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou που με εκφράζει: Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πέρα από την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα είναι η τέχνη του να τολμάς».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Μετά από σημερινή (31/05) συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συμπορευτούν στη κρίσιμη αυτή καμπή του συλλόγου, που είναι ταυτόχρονα δύσκολη και τρικυμιώδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ