Λαύριο: Αποχωρεί ο Χέλεμς, έρχεται ο Φλάτεν

Λαύριο: Αποχωρεί ο Χέλεμς, έρχεται ο Φλάτεν

Το Λάυριο θα προχωρήσει σε αλλαγή στο ρόστερ του με τον Χέλεμς, να αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Το Λαύριο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με την εκτός έδρας νίκη στα Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ και την εντός έδρας νίκη με τον Κολοσσό. Η συνέχεια όμως, δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Λαυρίου, η οποία στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει μόλις μία νίκη.

Έτσι, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μέξας αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Τζέρικολ Χέλεμς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Λαύριο, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο γνώριμος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σκάιλερ Φλάτεν.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη αντίδραση Λαρεντζάκη στην τάπα του Βεζένκοφ στον Κάρι (vid)

Ο Χέλεμς υπέγραψε στην ομάδα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Την φετινή σεζόν σε 8 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League μέτρησε 10.8 πόντους κατά μέσο όρο, με τους ιθύνοντες του Λαυρίου όμως, να μην μένουν ευχαριστημένοι με την απόδοσή του.

Έτσι ο Κώστας Μέξας θα προχωρήσει σε μία αλλαγή, με τον Σκάιλερ Φλάτεν να έρχεται ως αντικαταστάτης του. Ο 28χρονος Αμερικανός (1.98μ.) ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ αλλά τα νούμερά του δεν υπήρξαν καθόλου ικανοποιητικά.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε καταφέρει να βρει αγωνιστικό ρυθμό στους Θεσσαλονικείς, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως σκόραρε για πρώτη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έπειτα από 31 άστοχες προσπάθειες.

Μένει να δούμε, αν η επιλογή του Μέξα θα βγει στο παρκέ και ο Φλάτεν μπορέσει να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Λαυρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ