«Ή ξένοι διαιτητές ή αναβολή»

«Ή ξένοι διαιτητές ή αναβολή»

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού με την επιστολή τους στον Αλέξη Τσίπρα, ζήτησαν να εφαρμοστεί το πλάνο του Κυπέλλου Ελλάδος με διαιτητές από το εξωτερικό.

Δεν γινόταν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μετά και την ανακοίνωσή τους την Τετάρτη, αναφορικά με την υπόθεση του Στέλιου Συμεωνίδη. Τα όσα έγιναν μάλιστα στη συνέχεια στην ΚΕΔ, πυροδότησαν τη… βόμβα των αποκαλύψεων με την ομοσπονδία να είναι στο επίκεντρο και τις μηνύσεις των Γκόντα και Φούφη να διαμορφώνουν ένα πολεμικό κλίμα.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, αποστέλλοντας επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση και τις παλινωδίες των ημερών αυτών με την ΚΕΔ.

Πέρα από αυτό το κομμάτι όμως, οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» ζήτησαν από τον κ. Αλέξη Τσίπρα, να ακολουθηθεί το πλάνο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο! Πιο συγκριμένα, ζήτησαν να γίνουν οι τελικοί με ξένους διαιτητές, όπως με επιτυχία είχε συμβεί και στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα σε περίπτωση που δεν θα συμβεί αυτό, υποστήριξαν ότι καλό θα είναι να προβεί η πολιτεία σε αναβολή των τελικών ανάμεσα τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακό, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ, που είναι εντελώς θολό.

Η κατακραυγή στο εξωτερικό είναι τεράστια, διακυβεύονται και άλλα σοβαρότερα θέματα εκτός των ορισμών των διαιτητών και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Αναμένονται «καυτά» 24ωρα, το μπαλάκι πηγαίνει στην Πολιτεία, η οποία καλείται να βρει λύσεις και να διευθετήσει όσα αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ