Μέξας: «Με ατομικές προσπάθειες δεν έχεις τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μέξας: «Με ατομικές προσπάθειες δεν έχεις τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό.

Το Λαύριο δεν κατάφερε φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό για περισσότερο από μία περίοδο, με τον Κώστα Μέξα να στέκεται στις ατομικές επιλογές που πήραν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στις απουσίες που είχε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως πρώτος στόχος ήταν να δει πως αντιδρούν οι παίκτες του σε υψηλή πίεση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μέξας:

«Ανέβασε ο Ολυμπιακός την ένταση του, εμείς αρχίσαμε να παίζουμε με παραπάνω ντρίμπλες και με λιγότερες πάσες. Ατομικά με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τύχη. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες σχετικά και με τις απουσίες που είχαμε, δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού αυτό ήταν δεδομένο. Ένας Ολυμπιακός πλήρης με ένα Λαύριο με απουσίες είναι δύσκολο διαχειρίσιμο.

Θεωρώ το σημερινό ματς είναι μάθημα για κάποια παιδιά να αντιληφθούν πως πρέπει να παίζουν το παιχνίδι λίγο καλύτερα και πως θέλουμε να παίζουμε γενικά και εμείς. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, μπήκαν κάποια σουτ, έπαιξε νομίζω και η κούραση κάποιο ρόλο. Πρώτος στόχος μας σήμερα ήταν να δούμε κάποια πράγματα υπο πίεση και δεν θέλουμε να έχουμε άλλο τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ