Προμηθέας: «Ζητούμε από τα αρμόδια όργανα να προασπίσουν το αμερόληπτο της μετάδοσης των αγώνων του ΕΣΑΚΕ»

Προμηθέας: «Ζητούμε από τα αρμόδια όργανα να προασπίσουν το αμερόληπτο της μετάδοσης των αγώνων του ΕΣΑΚΕ»

«Χθες όλη η “μπασκετική” Ελλάδα έγινε μάρτυρας μιας πρωτοφανούς μετάδοσης αθλητικού αγώνα μπάσκετ», τονίζουν μεταξύ άλλων οι Πατρινοί στην ανακοίνωσή τους κατά της ΕΡΤ.

Ο Προμηθέας με ανακοίνωση του κατά της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη μετάδοση της δημόσιας τηλεόρασης για την αναμέτρηση των Πατρινών απέναντι στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Προμηθέας τονίζει πως «Ήταν πραγματικά απίστευτη η μεροληπτική μετάδοση του δημοσιογράφου της Δημόσιας Tηλεόρασης κατά της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ή αν προτιμάτε υπέρ της ΚΑΕ ΑΕΚ BETSSON», ενώ καλεί τις αρμόδιες αρχές να πάρουν θέση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:

«Χθες όλη η “μπασκετική” Ελλάδα έγινε μάρτυρας μιας πρωτοφανούς μετάδοσης αθλητικού αγώνα μπάσκετ, αυτόν μεταξύ της ομάδας μας και της ΚΑΕ ΑΕΚ BETSSON. Ήταν πραγματικά απίστευτη η μεροληπτική μετάδοση του δημοσιογράφου της Δημόσιας Tηλεόρασης κατά της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ή αν προτιμάτε υπέρ της ΚΑΕ ΑΕΚ BETSSON.

Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις. Αυτό αντιβαίνει ευθέως τον δημοσιογραφικό κώδικα δεοντολογίας. Ζητάμε από τη διοίκηση της ΕΡΤ να αξιολογήσει τη μετάδοση της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας- ΑΕΚ BETSSON που προβλήθηκε σε πανελλήνια μετάδοση από την ΕΡΤ3 στις 2 Δεκεμβρίου (20:15) και να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε να κρατηθεί υψηλά το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Επίσης ζητούμε από τα αρμόδια εμπλεκόμενα όργανα και φορείς να λάβουν θέση και να προασπίσουν το αμερόληπτο της μετάδοσης των αγώνων του ΕΣΑΚΕ. Ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με ένα περιστατικό σαν και αυτό και η ΕΡΤ θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα μέλη της Stoiximan Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ