Δίπλαρος: «Να μας στηρίξει ο κόσμος με τον Ολυμπιακό – Να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»

Δίπλαρος: «Να μας στηρίξει ο κόσμος με τον Ολυμπιακό – Να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»

Ο Νίκος Δίπλαρος έστειλε μήνυμα στήριξης στον κόσμο να έρθει τη Δευτέρα (7/12) στο γήπεδο για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Η Καρδίτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (7/12, 20:15) στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» για την 10η αγωνιστική της Basket League και ο Νίκος Δίπλαρος έστειλε μήνυμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στον ανταγωνισμό των «ερυθρόλευκων» αλλά και το back to back παιχνίδι με έναν εκ των δύο «αιωνίων».

Διαβάστε επίσης: Μνημόσυνο του Πελέ με ιστορικό υποβιβασμό της Σάντος (vids)

Αναλυτικά είπε:

«Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά όμως είναι στην έδρα μας, οπότε ανυπομονούμε για δεύτερη φορά φέτος να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας, να έρθει ο κόσμος, να μας στηρίξει και να χαρεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου κι ένας δύσκολος αντίπαλος. Εμείς προετοιμαζόμαστε αυτή την εβδομάδα και θα εμφανιστούμε τη Δευτέρα έτοιμοι για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ